Ultima oră
Remiză la U17! ”Tricolorii” lui Nicolae Grigore au făcut 1-1 cu Muntenegru Remiză la U17! ”Tricolorii” lui Nicolae Grigore au făcut 1-1 cu Muntenegru
Naţionala U19 a învins Germania, în cadrul unui amical Naţionala U19 a învins Germania, în cadrul unui amical
Mbappe, aflat în centrul unei controverse privind o vizită la Stockholm, a postat o fotografie din sala de sport Mbappe, aflat în centrul unei controverse privind o vizită la Stockholm, a postat o fotografie din sala de sport
Garbine Muguruza, fost număr 1 mondial şi de două ori campioană de Grand Slam la simplu, s-a căsătorit. Cine este alesul ei şi cum s-au cunoscut Garbine Muguruza, fost număr 1 mondial şi de două ori campioană de Grand Slam la simplu, s-a căsătorit. Cine este alesul ei şi cum s-au cunoscut
Fosta mare campioană la gimnastică Larisa Iordache va avea o fetiţă Fosta mare campioană la gimnastică Larisa Iordache va avea o fetiţă
Italianul Jannik Sinner va încheia anul 2024 pe locul 1 ATP Italianul Jannik Sinner va încheia anul 2024 pe locul 1 ATP

Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 13:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21763312/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-15-09-2024-4.jpg

 

 

Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj, a vorbit despre atmosfera din jurul echipei.

Lucrurile s-au liniştit pentru moment la CFR Cluj, după ce formaţia ardeleană a reuşit să câştige cu 2-1 la Poli Iaşi, după ce ajunsese la trei meciuri consecutive fără succes.

Varga are încredere în acest moment în Dan Petrescu şi în jucători că vor putea face o figură frumoasă în acest sezon. Patronul „feroviarilor” a dezvăluit că a existat o şedinţă după înfrângerea cu UTA, în urma căreia s-au lămurit anumite aspecte.

 

"Eu zic că lucrurile se îmbunătăţesc. După şedinţa pe care am avut-o cu ei, am senzaţia că lucrurile şi-au intrat în normal. Am avut şedinţă săptămâna trecută, după înfrângerea cu UTA, i-am luat la şuturi după meciul cu Aradul.

Atunci mi-au promis că îşi reconfigurează atitudinea şi vor da totul pe teren. Mi-au spus că merită să am încredere în ei, că îşi vor ţine promisiunea faţă de mine de a intra în play-off", a spus Ioan Varga, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa

Louis Munteanu a petrecut în club până la 5 dimineaţa, iar Cristi Balaj a dezvăluit ce decizii s-au luat în cazul lui.

Atacantul de 22 de ani a ieşit într-un club, unde a petrecut până la 5 dimineaţa, în contextul unui rezultat nesatisfăcător pentru CFR la acel moment: 0-0 cu Hermannstadt.

Întrebat despre episodul respectiv, Cristi Balaj a explicat că a fost purtată o discuţie cu jucătorul adus de la Fiorentina în acestă vară, iar acesta nu va mai face astfel de lucruri. Oficialul CFR-ului consideră că ceea ce a făcut Munteanu este mai grav având în vedere forma slabă pe care o traversează echipa.

„El a înţeles, nu putem să fim decât fericiţi că am aflat de această ieşire. Am purtat dialog, nu există niciun fel de pericol. Dacă aţi vorbi cu el, aţi vedea că e un jucător preocupat de performanţele lui şi chiar şi de imaginea lui, contează atunci când evoluezi la un nivel înalt.

 Nu sunt de acord să petreci nici când echipa câştigă, cu atât mai mult când nu sunt rezultate bune, pentru că laşi impresia că nu-ţi pasă”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport.

  • 2 victorii, 2 remize şi o înfrângere are CFR Cluj în Superliga, de la eliminarea din Conference League, cu Pafos
  • Louis Munteanu a reuşit să înscrie de 5 ori şi să ofere o pasă decisivă, în cele 10 partide pe care le-a jucat până acum în tricoul „feroviarilor”
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele