Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

NEWS ALERT | Barcelona are antrenor

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21603919/1/fc-barcelona.jpg

Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a confirmat, vineri, plecarea tehnicianului Xavi, care mai era sub contract până în iunie 2025. 

Plecarea lui Xavi de pe banca Barcelonei era aşteptată de mai multe zile, iar acum a fost confirmată oficial de Joan Laporta. 

În urmă cu o lună, FC Barcelona anunţa că Xavi va rămâne la club cel puţin până la finalul contractului său, în iunie 2025. De atunci, relaţiile s-au deteriorat din nou.

Sosit în noiembrie 2021, fostul tehnician al lui Al-Saad din Qatar îşi anunţase deja plecarea la sfârşitul lunii ianuarie, după o înfrângere cu 3-5 în faţa lui Villarreal, înainte de a spune că vrea să continue până la finalul contractului său. Această răsturnare de situaţie a ascuns o problemă mai profundă cu actuala conducere şi cu Deco, directorul tehnic al Barcelonei.

Acum se ştie şi numele noului antrenor. Hansi Flick va semna un contract pe doi ani cu Barcelona, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano. 

Mutarea a fost intermediată de agentul Pini Zahavi. Alături de Flick, la Barcelona vor ajunge şi doi antrenori secunzi nemţi.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele