Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

NEWS ALERT | CFR Cluj renunţă la un jucător chiar înaintea derby-ului cu Rapid! ”Mult succes”

CFR Cluj Publicat de Vlad Militaru pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21487934/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

CFR Cluj primeşte vizita Rapidului sâmbătă, cu începere de la ora 21:15, într-un meci contând pentru runda cu numărul 25 din Superliga României. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Cu doar o zi înaintea derby-ului care îi poate consolida formaţiei lui Adi Mutu locul secund, clujenii au deci să renunţe la un jucător.

"Mult succes, Davind Ciubăncan"

Tânăr fotbalist o va părăsi pe CFR şi va semna cu formaţia de liga a treia, CSM Deva, sub formă de împrumut până la finalul sezonului. David Ciubăncan a fost adus de ardeleni de la Poli Iaşi în vara lui 2023 sub formă de împrumut, iar apoi a fost transferat definitiv.

Formaţia din Gruia a anunţat cedarea atacantului printr-o postare oficială pe reţelele de socializare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele