Ultima oră
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake

NEWS ALERT | Decizia ruşilor cu privire la Darius Olaru

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21704293/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-09-08-2024.jpg

După ce FCSB a fost eliminată din Champions League, Gigi Becali a anuţat că Darius Olaru are o ofertă din Rusia.

Ulterior s-a aflat că formaţia care a pus ochii pe căpitanul campioanei este Lokomotiv Moscova. Deşi ruşii erau dispuşi să achite aproximativ cinci milioane de euro pentru serviciile lui Olaru, se pare că mutarea a picat.

Conform presei din Rusia, cerinţele financiar au fost prea mari, iar oficialii de la Lokomotiv s-au decis să nu îl transfere pe jucătorul campioanei.

”O sursă care cunoaşte situaţia ne-a transmis că Lokomotiv s-a retras de la negocierile pentru transferul căpitanului de la Steaua (n.r - FCSB), Darius Olaru. Clubul din Moscova a considerat că cerinţele sunt exagerate”, au notat cei de la Championat.

O altă posibilă destinaţie pentru Darius Olaru ar fi campionatul olanedez. În ultima vreme a apărut informaţia că PSV este interesată de serviciile fotbalistului de 26 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele