Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

NEWS ALERT | FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar Champions League

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 18 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21633753/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024-4.jpg

Astăzi, de la ora 15:00, a avut loc tragerea la sorţi al primului tur preliminar Champions League.

FCSB a fost cap de serie şi a picat cu Virtus, din San Marino.

Cu o zi înaintea tragerii la sorţi, UEFA a grupat echipele în mai multe urne. Pe lângă Virtus, FCSB ar mai fi putut pica cu Dinamo Batumi, Dinamo Minsk sau Ordabasy.

AC Virtus

FCSB a avut noroc la tragerea la sorţi şi a picat cu Virtus, campioana din San Marino. Virtus este o echipă înfiinţată în 1964, joacă pe un stadion cu o capacitate de 2000 de locuri, iar dubla cu FCSB va marca debutul în competiţiile europene pentru campioana din San Marino.

Înaintea triumfului din sezonul precedent, Virtus nu a mai câştigat vreodată titlul şi o singură dată a terminat pe poziţia secundă: în sezonul 1987/1988.

Cel mai valoros jucător de la Virtus este Alessandro Pecci, cotat la 125.000. Pecci este o extremă de 22 de ani care nici măcar nu are poză pe Transfermarkt.

Turul va avea loc în San Marino, pe 9-10 iulie, iar returul se va disputa o săptămână mai tărziu.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele