Ultima oră
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal

NEWS ALERT | Informaţie de ultimă oră despre transferul lui Nicolae Stanciu la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:46
mail-share icon Email

În această vară, Gigi Becali a dat două tunuri pe piaţa transferurilor. Mai întâi Marius Ştefănescu şi după Daniel Bîrligea au ajuns la FCSB. Ambiţionat de rezultatele din Europa League, finanţatorul campioanei a pregătit o nouă lovitură, în speranţa că va putea ataca câştigarea unui nou titlu şi accederea în faza principală Champions League.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21803393/1/cipru-romania-liga-natiunilor-12-12-2024-2.jpg

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a dezvăluit că şi-l doreşte pe Stanciu şi că sunt şanse foarte mari ca internaţionalul român să ajungă la FCSB încă din iarnă. Totuşi, se pare că mutarea a picat.

Finanţatorul campioanei României a spus că Mihai Stoica a luat legătura cu Stanciu, iar mutarea nu se va putea concretiza în această iarnă.

"A vorbit Meme cu el (n.r. Stanciu), dar nu. În primul rând, are contract până în vară şi după aia să discut ceva. Dar eu zic că Stanciu e prea fotbalist, eu zic că va mai duce 1-2 ani prin alte părţi. Cred că are salariu 1 milion, 1 milion şi ceva", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Nicuşor Stanciu, şase trofee la FCSB

Nicuşor Stanciu a ajuns la FCSB în 2013 şi a petrecut trei ani la formaţia bucureşteană. În această perioadă, căpitanul naţionalei şi-a trecut în palmares şase trofee: două titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Supercupă.

33 de goluri în 136 de meciuri sunt cifrele lui Stanciu la FCSB. De-a lungul carierei, fotbalistul de 31 de ani a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns şi Damac.

Pentru naţionala României, Stanciu a bifat 78 de selecţii şi a marcat 15 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele