Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

NEWS ALERT | Jucătorul lui CFR Cluj, dorit de o echipă de UCL din Bundesliga!

CFR Cluj Publicat de Vlad Militaru pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21479101/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fc-voluntari-sa-superliga-superbet-29-01-2024-1.jpg

Philip Otele (24 de ani) a părăsit-o pe UTA Arad în vara lui 2023 şi a semnat liber de contract cu CFR Cluj.

Stuttgart şi Bordeaux, pe urmele lui Otele

Perioada de transferuri se încheie pe 1 februarie în Franţa şi Germania, aşă că formaţiile îşi pun la punct ultimele transferuri. Potrivit ProSport, Stuttgart şi Bordeaux ar fi trimis grupării din Gruia oferte, însă Nelu Varga, finanţatorul CFR-ului, a cerut mai mult decât s-a oferit la prima negociere.

În decursul zilei de astăzi, se aşteaptă ofertele finale de la cele două cluburi interesate de Philip Otele.

Stuttgart este revelaţia Bundesligii în sezonul actual şi se află pe locul 3 în campionatul Germaniei. Bordeaux, echipa lui Alexi Pitu, e la polul opus, se zbate în Ligue 2, e pe locul 13 din 20.

Otele, dorit şi de Trabzonspor

Nigerianul a primit oferte şi din Turcia, însă Varga a cerut 4 milioane de euro, iar cei de la Trabzonspor nu au putut oferi această suma şi transferul a picat.

"El a făcut o primă parte a campionatului formidabilă, este un jucător de foarte foarte mare talent. Dar dacă primesc 4 milioane de euro, atât cât am solicitat, e posibil să ne despărţim de Otele.

Dacă pleacă Otele, suntem deja înţeleşi cu doi atacanţi, pentru ca Adrian Mutu să aibă lotul care îi trebuie să se bată la titlu şi la cupele europene”, a declarat Varga.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele