Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă

Rapid Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:28
mail-share icon Email

FC Botoşani a învins-o pe Rapid, scor 2-0, duminică. În urma acestui rezultat, formaţia din Giuleşti a încheiat etapa pe poziţia a 12-a.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21760031/1/marius-sumudica-antrenor-rapid-1923-bucuresti-21-08-2024-3.jpg

Imediat după fluierul final, în presă a apărut informaţia că Marius Şumudică a anunţat în vestiar că îşi va da demisia. De asemenea, în Giuleşti ar fi trebuit să aibă loc o şedinţă în cursul zilei de luni.

Până la urmă, Marius Şumudică a dezvăluit că a avut o discuţie cu Dan Şucu, iar finanţatorul are în continuare încredere în antrenor. Mai mult decât atât, Viorel Moldovan şi Marius Şumudică au spus că nu se pune problema de o demitere sau o demisie. Totuşi, nu toată lumea a scăpat în urma înfrângerii.

Conform Fanatik, joi urmează să aibă loc o şedinţă în care vor participa toţi din club, iar conducerea are de gând să o ia decizie extremă. Primele de joc nu vor mai exista, iar salariile nu vor mai fi la zi până când Rapid nu va intra în play-off. Salariile vor fi virate în aşa mod încât jucătorii să nu poată depună memoriu şi să devină liberi de contract. Practic, salariile pot întârzia 60 de zile înainte ca fotbaliştii să poată să depună memoriu.

Astfel, se pare că Dan Şucu a pus piciorul în prag, iar singurii găsiţi vinovaţi au fost jucătorii. Rămâne de văzut ce decizii se vor mai lua în şedinţă şi dacă întâlnirea va avea efectul scontat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele