Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

NEWS ALERT | Starea lui Andrea Compagno după accidentarea suferită în meciul cu Chindia Târgovişte

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20948562/1/petrolul-ploiesti-fcsb-superliga-superbet-9-10-2022-2.jpg

Andrea Compogno a suferit o accidentare teribilă în primele minute ale partidei cu Chindia Târgovişte, când s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru la o fază care nu anunţa nimic.

FCSB a început cum nu se putea mai rău duelul cu târgoviştenii, după ce Pintilii a fost nevoit să renunţe la doi dintre cei mai buni jucători, Andrea Compagno şi Darius Olaru. Cei doi s-au ciocnit cap în cap la mijlocului terenului şi au fost trimişi la spital. 

"Aşteptăm răspuns de la spital, sper să fie ok. Din câte am aflat deocamdată, Andrea e mai rău. Victoria este pentru ei, două pierderi importante. Şi băieţii au zis la pauză să joace pentru ei.”, a declarat Mihai Pintilii la finalul meciului cu Chindia Târgovişte.

Atacantul italian s-a ales cu 10 copci în urma acestei accidentări şi a acuzat ulterior şi stări de ameţeală, conform ProSport. Aceeaşi sursă anunţă că jucătorul venit la FCSB, în această vară, va efectua încă un control medical în cursul zilei de luni, dar oamenii din staff-ul ”roş-albaştrilor” sunt optimişti că atacantul va putea juca împotriva CFR-ului.

  • Compagno este golgheterul lui FCSB, cu opt reuşite în zece meciuri jucate şi ar fi o pierdere imensă pentru Pintilii dacă nu va putea evolua în derby-ul contra clujenilor.

VIDEO | Accidentarea suferită de Andrea Compagno şi Darius Olaru 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele