Ultima oră
Ancelotti, speriat după ce Carvajal s-a rupt: ”Dacă îl pierdem şi pe el, vom face asta!”

Ancelotti, speriat după ce Carvajal s-a rupt: ”Dacă îl pierdem şi pe el, vom face asta!”
Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:15 şi 23:00! Experţii Prima Sport vor analiza cele mai importante faze ale duelurilor de astăzi din Superliga Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:15 şi 23:00! Experţii Prima Sport vor analiza cele mai importante faze ale duelurilor de astăzi din Superliga
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel echilibrat la Sibiu. Echipele de start! VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel echilibrat la Sibiu. Echipele de start!
Un jucător de la FCSB s-a accidentat şi a primit un verdict crunt: „Va pleca la Roma şi se va opera acolo” | VIDEO EXCLUSIV Un jucător de la FCSB s-a accidentat şi a primit un verdict crunt: „Va pleca la Roma şi se va opera acolo” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a schimbat iar echipa pentru meciul cu Gloria Buzău! Cine va juca: ”O să fie schimbaţi toţi!”

Becali a schimbat iar echipa pentru meciul cu Gloria Buzău! Cine va juca: ”O să fie schimbaţi toţi!”
Luis Suarez atacă un antrenor legendar: ”Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune!”

Luis Suarez atacă un antrenor legendar: ”Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune!”

Nicuşor Bancu, fără menajamente după egalul cu Oţelul Galaţi. „Mizerabil!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 09:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21756287/1/poli-iasi-universitatea-craiova-superliga-superbet-15-09-2024.jpg

 

 

Nicuşor Bancu s-a plâns de starea gazonului la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, încheiată la egalitate.

Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, pe terenul Oţelului Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Superliga României.

Nicuşor Bancu consideră că egalul este un rezultat echitabil pentru ambele echipe, dar a ţinut să evidenţieze starea proastă a gazonului de la Galaţi. Fundaşul lateral a spus că din acestă cauză jocul echipei sale a fost mai greoi decât de obicei.

„A fost un meci destul de dificil, contra unei echipe foarte bune. Ştim cu toţii cât de bine joacă pe teren propriu. E agresivă, iar jucătorii sunt montaţi. Ştiam ce va juca. Oţelul ne-a surprins doar la gol. Însă e bine că am reuşit să revenim rapid.

Din păcate, terenul ne-a dezamăgit din nou. Oriunde am mers în deplasare am întâlnit acesta terenuri mizerabile. Nu poţi construi pe aceste terenuri. Am încercat să ne adaptăm, să jucăm cu minge lungă.

A fost un rezultat echitabil. Nu merita nicio echipă să câştige. CFR a luat două puncte în lupta cu noi, dar sperăm să câştigăm cu FC Botoşani. Simţim că suntem mai bine, că am depăşit acel moment greu. Azi am avut o atitudine bună, dar nu ne-a ajutat terenul. Aşa că ne mulţumim cu un egal ”, a spus Nicuşor Bancu după meci.

mail-share icon Email
viewscnt