Ultima oră
Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret
OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat
Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România
Stadionul echipei Atletico Madrid îşi schimbă din nou numele Stadionul echipei Atletico Madrid îşi schimbă din nou numele
Unde şi când se va disputa Supercupa Italiei Unde şi când se va disputa Supercupa Italiei
Corona Braşov, calificare dramatică în turul III al Ligii Campionilor, la volei, după un meci de 155 minute Corona Braşov, calificare dramatică în turul III al Ligii Campionilor, la volei, după un meci de 155 minute

Nordsjaelland, un adversar foarte complicat pentru cei de la FCSB. ”Nu vom fi favoriţi”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21264869/1/nord.jpg

FCSB va juca împotriva lui FC Nordsjaelland, vicecampioana din Danemarca, dacă va trece de CSKA 1948 Sofia, în turul II preliminar din Conference League.

MM Stoica s-a declarat dezamăgit de tragerea la sorţi, nordicii vin o echipă cu lot solid. O altă problemă este gazonul sintetic din Danemarca, o suprafaţă care a dat mari bătăi de cap în trecut echipelor româneşti.

”După schimbări, n-am fost bine în primele două meciuri. La tragerea la sorţi de azi aveam patru variante accesbibile şi una dificilă. S-a prins cea dificilă.

Nordsjaelland şi-a permis să ia titularul lui Mainz. E clar ca e o echipă foarte bună. Ne-am fi dorit ca returul să fie acasă ca să jucăm pe Arena Naţională şi n-a fost.

Nu înţeleg cum UEFA permite echipelor din nord să joace pe sintetic, dar până atunci avem meci miercuri cu bulgarii.

Din cauza concediilor, e foarte greu să găseşti un charter. Am găsit charter, dar plecarea e foarte devreme şi întoarcerea foarte târzie.

Noi plecăm în seara asta, după care vineri plecăm la Galaţi cu autocarul. Joi, dacă am fi jucat în Bulgaria, temperaturile erau cu 10 grade sub cele de miercuri.

E o altă problemă că Nordsjaelland începe sezonul şi va avea meciuri la săptămână, iar noi jucăm din trei în trei zile. Ideea e că e clar că vom face multe schimbpări, care vor fi permise. O să jucăm în cupele europene cu e chipă.

Djokovic e suspendat în primul meci, că a luat roşu la meciul cu Young Boys, când juca la CFR. Djokovic nu joacă meciul de mâine, dar va fi la Galaţi.

Djokovic a luat atunci roşu că i-a spus arbitrului eşti zero şi cine ştie ce a scris arbitrul. E suspendat pentru meciul cu ŢSKA. Joacă la Galaţi.

Suntem favoriţi cu bulgarii, iar dacă mergem mai departe nu vom fi favoriţi la meciul cu Nordsjaelland, dar asta poate ne ajută.  Parcă ar fi fost mai bine să jucăm la Trnava la doi paşi, dar nu mai contează”
, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele