Ultima oră
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start
Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul” Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul”
Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”
Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca
”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia ”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia
Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Notele lui Banciu ǀ ”Pe vremea lui Nea' Nicu nu s-ar fi întâmplat asta”. Păţania lui Mihai Stoichiţă, analizată cu mult umor

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21003476/2/stoichita-cade.png

Mihai Stoichiţă a căzut pe gheaţă luni, la Voluntari, după meciul pe care echipa locală l-a susţinut împotriva campioanei CFR Cluj.

Directorul tehnic a oferit un moment spectaculos, care a stârnit şi hohote de râs. Din fericire, oficialul nu a păţit nimic şi s-a ridicat imediat. Secvenţa nu i-a scăpat lui Radu Banciu, care a făcut o paralelă cu vizitele oficiale de pe vremea regimului Ceauşescu.

  • Emisiunea ”Notele lui Banciu” este joi, pe Prima Sport şi în aplicaţia PrimaPlay.

”Nu au venit ăia ca pe vremea lui Ceauşescu. Pe vremea lui Nea' Nicu nu s-ar fi întâmplat asta. Niciun preşedinte de federaţie, niciun cadru de ăsta de structură de partid nu cădea pe gheaţă ca prostul.

Cu 3-4 săptămâni înainte veneau ăia, îi puneau gresie pe jos sau pe ce se simţea el cel mai bine. Cum să laşi aşa?! Ditamai înaltul prelat, uite că nici nu se mai ridica, stai cu imaginea ei de crezi că nu îşi mai revine.

A avut noroc, puteam fi în situaţia să ne alegem la început de an noii conducători”
, a fost comentariul plin de haz.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele