Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită, într-un meci în care au jucat sub aşteptări VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită, într-un meci în care au jucat sub aşteptări
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”

Rapid Publicat astăzi, 18:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21743801/1/viorel-moldovan-presedinte-rapid-1923-bucuresti-12-06-2024-3.jpg

 

 

Rapid s-a impus luni seară la Clinceni în compania celor de la Unirea Slobozia, scor 1-2.

Pe arena din Clinceni, Rapid a început foarte bine şi după ce Hromada a trimis peste poartă din careu, în primul minut, Hasani a lovit bara în minutul 2. Tot Hasani a fost aproape de gol în minutul 16, pentru ca opt minute mai târziu, Rareş Pop şă deschidă scorul din pasa lui Christensen.

Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. Gazdele au încercat poarta lui Siegrist, dar scorul a rămas neschimbat şi Rapid s-a impus cu 2-1, reuşind a doua victorie a sezonului.

Cu dubla marcată luni în poarta ialomiţenilor, Rareş Pop a ajuns la 3 goluri marcat în 6 meciuri jucate în acest sezon pentru Rapid.

Tânărul fotbalist sosit în această vară în Giuleşti de la UTA Arad l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan. Preşedintele Rapidului s-a arătat impresionat de caracterul său, dar şi de faptul că nu neglijează educaţia, urmând şi o facultate.

”Rareş Pop, împreună cu toţi jucătorii, are primă după victoria cu Slobozia. Nu ştiu dacă are stipulat în contract prime pentru goluri marcate. E bine să aibă concurenţă, cu venirile lui N Jie şi Boupendza.

Este febleţea mea Rareş Pop. Mi-a plăcut de când era la UTA Urad. Un băiat cuminte şi inteligent. Este la ASE (n.r. Academia de Studii Economice din Bucureşti) şi face facultatea la zi. E importantă şcoala. Cariera e scurtă.

Dacă nu eşti mereu sus, în top, trebuie să îţi asiguri viitorul. Anumiţi jucători nu ştiu în ce direcţie să o apuce după şcoală. Nu contează doar fotbalul”, a spus Viorel Moldovan, conform Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele