Ultima oră
Gigi Becali a numit cei mai buni "tricolori". "Ăştia patru ţin echipa naţională în spate" Gigi Becali a numit cei mai buni "tricolori". "Ăştia patru ţin echipa naţională în spate"
Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României
Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia
EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată
Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur" Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur"
VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat" VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat"

Novak Djokovic speră să primească veşti pozitive cu privire la participarea la turneele din SUA

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21028052/1/djokovici.jpg

Sârbul Novak Djokovic a declarat că speră să primească în curând veşti pozitive cu privire la participarea la turneele din SUA, el depunând o solicitare pentru o permisiune specială de acces în Statele Unite, informează Reuters.

Djokovici vrea să participe la turneele ATP 1000 de la Indian Wells şi Miami, luna viitoare.

Sârbul, unul dintre cei mai importanţi sportivi ai lumii nevaccinaţi împotriva covid-19, a precizat că săptămâna viitoare va juca la turneul de la Dubai.

“Planurile mele de după Dubai depind de SUA. Aştept un răspuns, nu depinde de mine. Voi aflla curând”, a afirmat Djokovici. “Totul este în curs de desfăşurare. Le sunt recunoscător comunităţilor Indian Wells şi Miami pentru susţinere. Le-ar plăcea ca eu să pot participa la turneele lor. Abia aşteppt să primesc o decizie pozitivă curând, dar nu depinde de mine”, a adăugat el.

Din cauza restricţiilor legate de covid-19, Djokovic ar putea rata participarea la turneele din SUA. El a refuzat să se vaccineze împotriva covid-19.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele