Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

"Nu am nicio problemă”. A semnat cu CSA Steaua, dar ar merge la meciurile FCSB-ului

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21249669/1/buziuc.jpg

CSA Steaua schimbă radical lotul în această vară. Lista de nou veniţi este una solidă pentru eşalonul secund.

Capul de afiş este un fost atacant de la marea rivală FCSB. Alexandru Buziuc, ce a jucat în stagiunea trecută la CS Mioveni.

Buziuc a declarat că nu ar fi deranjat dacă marea rivală şi fosta sa echipă, FCSB ar juca pe Ghencea, ba mai mult, chiar ar merge spectator, deoarece mai are foşti colegi de la formaţia din Superliga cu care ţine legătura.

"Nu am nicio problemă, nu mă deranjează pe mine. Pentru mine contează că sunt aici şi să-mi ajut echipa să termine pe locurile 1-2. De preferat ar fi locul 1, ca la final să ne bucurăm în Liga 1.

(n.r. - Ai veni spectator la un meci al FCSB în Ghencea?) Da, de ce nu? Am prieteni acolo, am foşti colegi cu care ţin legătura, am foşti colegi acolo, prieteni foarte bun, care sunt parte din familie. De ce nu?",
a mărturisit Buziuc.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986.

FCSB a încercat să joace pe noul stadion din Ghencea, dar nu a fost lăsată. Totuşi, un proiect de lege i-ar putea permite echipei lui Becali să joace pe arena unde evoluează echipa din Liga 2, dar nimic nu este clar, iar şi această variantă pare că a picat. 

O ambiţie personală a lui Gigi Becali este să joace în Ghencea, dar acest lucru nu a fost permis până acum de cei de la CSA Steaua.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele