Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

”Nu am profitat şi fotbalul ne-a pedepsit”. Trupa lui Măldărăşanu pierde puncte uriaşe în minutul 90+8

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21483476/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Pentru FC Hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 31. În minutul 90+7, arbitrul Szabolcs Kovacs a acordat penalty, după un fault al lui Găman asupra lui Dumiter. Decizia a fost luată după consultarea VAR. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Florea, în minutul 90+8.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu s-a declarat foarte dezamăgit, dar nu face un capăt de ţară din cele două puncte pierdute în prelungiri.

"Am făcut o greşeală mare în final şi am pierdut două puncte. Din păcate, este aceeaşi greşeală ca la Galaţi. Avem 5 jucători pe linia de fund, minge aruncată şi noi facem penalty. Nu am ce să le reproşez jucătorilor şi cât timp voi fi aici nu o să le spun nimic legat de asta.

Am văzut că sunt jucători tineri, dar de la noi tot Sota, tot Paraschiv aleargă. La Voluntari e Nemec, care la 38 de ani aleargă foarte mult. Consider că puteam avea mai multe puncte, dar am avut multe ratări.

Nu am profitat şi fotbalul ne-a pedepsit. Mergem mai departe, nu avem ce să facem”
, a spus Măldărăşanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele