Ultima oră
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan
George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!” George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!”

”Nu au avut răbdare”. Dugandzic a revenit în Gruia şi a vorbit despre perioada de la CFR

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21066058/1/dugandzic.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Marko Dugandzic a revenit în Gruia, ca adversar al celor de la CFR Cluj. Atacantul este de părere că giuleştenii ar fi trebuit să câştige, deoarece au avut mai multe ocazii.

Croatul a vorbit şi despre fosta sa echipă şi a punctat că e posibil ca ardelenii să nu fi avut suficientă răbdare cu el.

”În a doua repriză noi am fost echipa mult mai bună, ar fi trebuit să câştigăm acest meci. Toată lumea l-a încurajat (n.r. Costache), li s-a întâmplat şi jucătorilor mai mari, data viitoare va da gol cu siguranţă. Nu am renunţat, cred că în a doua repriză doar noi am jucat, am avut ocazii bune.

 Este o diferenţă mare, da, aici joc mult mai mult, primesc încredere, am un rol important, mă simt bine şi asta cred că e tot. Poate nu au avut destulă răbdare cu mine, dar aşa e în fotbal”,
a spus croatul, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele