Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

”Nu e cum se gândeşte lumea de afară”. Rivaldinho, cuvinte superbe despre România

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21710800/1/rivaldinho.png

Rivaldinho (29 de ani) este un nume sonor în fotbalul românesc. Brazilianul are un start excelent de sezon la Farul, pentru care a marcat deja de 3 ori în 6 etape de Superliga.

Fiul legendarului Rivaldo a ajuns în ţara noastră prima dată în 2017, când a fost transferat de Dinamo. Acesta a avut un discurs extrem de frumos despre România şi a punctat că se simte excelent alături de familie. Atacantul îi are alături pe soţie şi pe băieţelul său, David.

"David, băiatul meu, e născut în Bucureşti, îi place mult aici. Eu iubesc România, soţia, la fel. Ne place mult aici. E o ţară care ne-a surprins în sens bun. Nu ştiam cum e România când am avut prima ocazie să vin. Ne-a fost teamă, dar am fost surprinşi total. E o ţară frumoasă, cu oameni foarte buni şi iubesc România. 

Înainte de a sosi în România, nu ştiam cum era ţara. Lumea zicea că poate fi periculos, o ţară care poate fi periculoasă, chiar dacă e în Europa. Ne-a atras atenţia asta, am venit cu puţine emoţii, dar după un timp mi-am dat seama că lumea nu ştie ce vorbeşte, vorbea fără să ştie şi am fost surpinşi plăcut. Nu e cum se gândeşte lumea de afară, e o ţară spectaculoasă. 

Da, cred că mă descurc bine cu limba română. Este o limbă latină şi eu ştiam portugheza, spaniola, italiana. Dacă le ştii şi eşti deschis să înveţi, atunci înveţi româna repede”, a spus fotbalistul celor de la Farul, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele