Ultima oră
Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată” Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată”
VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”

Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”
Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite
 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei

”Nu e în măsură să vorbească”. Roland Niczuly a venit cu replica pentru Dan Nistor

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21135801/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-cluj-finala-cupei-romaniei-24-05-2023-2.jpg

Roland Niczuly a tras concluziile, după ce Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat a doua oară la rând Cupa României, la capătul unui meci dramatic cu Universitatea Cluj, decis la penalty-uri.

Portarul covăsnenilor a fost cel mai bun jucător şi a avut mai multe intervenţii decisive, atât la penalty-uri, cât şi în timpul regulamentar.

Dan Nistor a declarat că Niczuly putea fi învins la loviturile de departajare datorită înălţimii, iar replica nu s-a lăsat aşteptată.

”Nu, nu am considerat niciodată inaltimea mea un dezavantaj. Sunt portari de talie medie în lume foarte buni, nu trebuie să zic eu... Keylor Navas este câştigator a patru Champions League consecutive. Aceste declaraţii nu fac altceva decât să mă motiveze şi mai mult.

Dan Nistor nu ştiu dacă e în măsură să vorbească. Nu cred că ai eu un portar mai înalt ca mine. Mă bucur că aseară le-am dat peste nas contestatarilor”
, a spus portarul campioanei pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele