Ultima oră
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor
Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna

Nu e Slavia Praga! Unde ar urma să ajungă Rrahmani

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 29 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21648131/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024-2.jpg

Albion Rrahmani a impresionat la Rapid, în sezonul recent încheiat. Kosovarul a fost al treilea cel mai bun atacant din Superligă, cu 17 goluri, la unul singur de Coman şi Otele.

Plecarea lui Rrahmani din Giuleşti pare iminentă, iar Slavia Praga era văzută drept principala favorită în lupta pentru semnătura atacantului. Totuşi, acesta ar putea ajunge la Glasgow Rangers.

Echipa scoţiană se află de mai mult timp în tratative cu Rapid, dar suma de opt milioane de euro cerută de Şucu li s-a părut prea mare celor din conducerea lui Rangers.

Acum, după ce în Giuleşti a ajuns Timotej Jambor, cel care este văzut drept înlocuitorul kosovarului, Dan Şucu a lăsat-o mai moale în negocieri, iar cei de la Rangers vor să profite de situaţie şi să ajungă la un numitor comun cu Rapid.

"Cu Rapid care pare mai deschisă la negocieri, Rangers trebuie să se mişte repede şi să-şi asigure semnătura lui Rrhamani, pentru îmbunătăţirea atacului. Versatilitatea şi instinctul de marcator al lui Rrahmani ar spori compartimentul ofensiv.

Clubul trebuie să prezinte o ofertă convingătoare şi un plan pentru dezvoltarea lui Rrhamani pe Ibrox Park", scrie site-ul ibroxnews.com.

Albion Rrahmani este cotat la 3,5 milioane de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele