Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

”Nu este echipa unuia sau altuia”. Pavel Badea jubilează, după victoria în procesul pentru palmaresul Craiovei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 10 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21252160/1/badea.jpg

Curtea de Apel Timişoara a stabilit că palmaresul istoric realizat până la 31 ianuarie 1991 îi aparţine Clubului Sportiv de drept public Universitatea din Craiova, club al cărui director este Badea Pavel.

 Practic, odată cu această sentinţă, palmaresul Ştiinţei se rupe în două:

  • 05.09.1948 – 31.01.1991: rămâne în patrimoniul Clubului Sportiv de drept public Universitatea din Craiova;
  • 01.02.1991 – până în prezent: este palmaresul U Craiova 1984 şi rămâne în patrimoniul clubului.

Pavel Badea a oferit o reacţie pe acest subiect şi a punctat că echipa de fotbal aparţine Craiovei, nu unei persoane fizice.

”Universitatea Craiova este echipa oraşului, nu este echipa unuia sau altuia. Rotaru dacă mâine pleacă, nu pleacă cu echipa. Nu pleacă cu palmaresul. Astea sunt ale Clubului Sportiv Universitatea Craiova şi ale Primăriei Municipiului Craiova. Este echipa comunităţii. Asta am încercat să transmitem, dar din nefericire nu suntem la fel de buni comunicatori ca şi Mititelu. Uite, la capitolul ăsta el ne bate! E mai bun decât noi”, a spus Badea, pentru Gazeta Sporturilor.

Reacţia lui Mihai Rotaru după aflarea deciziei

Mihai Rotaru este mulţumit de decizia Curţii de Apel şi aşteaptă ca formaţia patronată de Adrian Mititelu să îşi schimbe sigla.

”E o victorie importantă pentru noi în ceea ce priveşte clarificarea istoriei. Sigur că este o clarificare a ceea ce noi susţinem de mult timp. Pentru noi nu schimbă cu nimic, nu ne putem băga în alegerile suporterilor, fiecare ţine şi susţine cu cine se identifică.

Vizavi de decizie, e aproape imposibil să se mai schimbe ceva, 0,01% şanse, pentru că toate citaţiile s-au facut corect, iar decizia e executorie. Ce înseamnă asta? Că acea echipă (n.r. FCU) trebuie să schimbe sigla, care e copiată după cea pe care noi o avem, sunt elemente care seamănă izbitor.

Înteleg însă că au un plan B, cu altă siglă, mă refer la cea cu U. Noi ne bucurăm, e ceva normal, acum putem spune că puzzle-ul e complet, mare şi frumos”, a zis Mihai Rotaru pentru GSP.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt