Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Nu se mai opresc! Petrolul a bifat un nou transfer

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 20 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21675611/1/csa-steaua-bucuresti-politehnica-timisoara-liga-2-casa-pariurilor-8-10-2022.jpg

Continuă transferurile la Petrolul.

După ce Fabricio Baiano şi Nana Akosah-Bempah au ajuns, ieri, la Ploieşti, acum a venit şi rândul lui Denis Radu să semneze cu Petrolul.

Fundaşul dreapta de 21 de ani a fost cumpărat de clubul prahovean de la Poli Timişoara, după ce a fost împrumutat la începutul sezonului precedent, iar anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de către Petrolul.

"FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu Politehnica Timişoara privind transferul lui Denis Radu, cel care a semnat un angajament cu clubul ploieştean valabil până în iunie 2027.  

Originar din Caransebeş, Denis a făcut primii paşi în fotbalul mare la Politehnica Timişoara, echipă pentru care a bifat 63 de meciuri la nivelul ligii secunde.

Fundaşul dreapta a ajuns prima dată la Petrolul în august 2023, sub formă de împrumut. De-a lungul stagiunii trecute, el a jucat în 13 meciuri din campionat şi Cupă.

În vârstă de 21 de ani, Denis face parte din loturile naţionale de tineret, în mod constant, ultima dată fiind convocat la acţiunea selecţionatei U20 din martie 2024", este comunicatul emis de Petrolul.

mail-share icon Email
viewscnt