Ultima oră
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan
George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!” George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!”
Dezvăluiri de culise din vestiarul echipei naţionale: „Ştiu din interior ce face nea Mircea acolo. Au ajuns să fie lideri” Dezvăluiri de culise din vestiarul echipei naţionale: „Ştiu din interior ce face nea Mircea acolo. Au ajuns să fie lideri”
Joyskim Dawa, aproape de transferul carierei! Fundaşul FCSB-ului, curtat intens de trei cluburi din Premier League Joyskim Dawa, aproape de transferul carierei! Fundaşul FCSB-ului, curtat intens de trei cluburi din Premier League
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1 şi  Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1 şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS1! VEZI programul complet al zilei
Mesajul primit de Marius Şumudică de la jucătorul său l-a lăsat „mască”: „Sunt dezamăgit! Îmi cer scuze!” Mesajul primit de Marius Şumudică de la jucătorul său l-a lăsat „mască”: „Sunt dezamăgit! Îmi cer scuze!”

”Nu ştiu ce a visat patronul azi-noapte”. Decizie cu privire la soarta lui Nicolo Napoli la FCU Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21068613/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-u-craiova-superliga-superbet-16-03-2023-1.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 3-0, contra celor de la CS Mioveni, în prima etapă din play-out-ul Superligii.

Golurile au fost marcate de Dragoş Albu, în minutele 53 şi 66, ultimul din penalti, şi Bauza (90+5).

În ciuda victoriei concludente s-a vehiculat că Nicolo Napoli ar putea fi demis din nou de la olteni şi înlocuit chiar cu omologul său de luni, Nicolae Dică. Oficialul celor de la FCU Craiova, Marcel Puşcaş a înlăturat orice dubiu şi a explicat că italianul va continua la echipă.

Acordul lui Napoli cu FCU Craiova este scadent în vara acestui an. El se află la mandatul cu numărul 9 la formaţia patronată de Adrian Mititelu.

”Nu ştiu ce a visat patronul azi-noapte, nu ştiu ce are de gând să facă. Chiar nu ştiu. Eu n-am nicio idee, cred că nici el în privinţa de a schimba antrenorul, doar unii au idei de a schimba antrenorul. Nu poate fi niciun grăunte de adevăr, mai sunt opt etape.

Napoli are un obiectiv, Dică are un alt obiectiv pentru că despre el era vorba, abia ce s-a înhămat la el, iar Dică nu poate antrena a treia echipă, nici să vrea. Nu e valabil niciun zvon. Este o greşeală”
, a declarat Puşcaş, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt