Ultima oră
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"

”Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi”. Portarul Corvinului, foarte dezamăgit

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21696606/1/lefter.jpg

Corvinul Hunedoara a pierdut, scor 1-2, cu formaţia kazahă Astana, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Ştefan Lefter a fost foarte supărat la flash-interviu şi a punctat că nu îşi explică ce a fost cu hunedorenii în repriza a doua.

”Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi în a doua repriză, zici că am uitat fotbalul. Nu era ceea ce jucăm noi, nu ştiu de ce s-a întâmplat aşa. Am avut o repriză extraordinară, dar în a doua nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu ştiu dacă n-a fost un meci în care nu am încercat să avem ocazii de poartă.

Suntem o echipă destul de tânără, dar nu ştiu dacă contează asta. În prima repriză am jucat bine, dar am intrat în a doua repriză altfel.

Nu suntem o echipă fricoasă, avem curaj, dar ne-a lipsit ceva, probabil încredea în noi. Trebuie să fim concentraţi, hotărâţi, să respectăm planul tactic şi să nu mai pierdem”,
a spus portarul hunedorenilor.

mail-share icon Email
viewscnt