Ultima oră
Thibaut Courtois s-a accidentat. Real Madrid nu a precizat perioada de indisponibilitate Thibaut Courtois s-a accidentat. Real Madrid nu a precizat perioada de indisponibilitate
Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote
OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”

”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21503814/1/romania-u21-armenia-u21-amical-13-10-2023.jpg

Poli Iaşi a învins surprinzător pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid, în etapa a 27-a din Superligă. Oaspeţii au condus cu 1-0.

Rapidistul Daniel Pancu a avut un discurs dur cu privire la prestaţia giuleştenilor, despre care a punctat că nu au mentalitatea de a rezista presiunii de a fi sus în clasament.

”În primul rând, în a doua repriză Iaşiul a schimbat sistemul şi superioritatea asta care nu s-a văzut în prima repriză la mijlocul terenului a ieşit mult mai mult în evidenţă în parte secundă, plus schimbările foarte inspirate.

E posibil ca Leo Grozavu să fi lăsat jucătorii de viteză pentru repriza secundă, mizând pe dezavantajul Rapidului în partea defensivă.

Rapid a avut 0-1, însă nicio secundă nu ţi-a dat siguranţa asta că e la conducerea meciului.

Nu e... Rapid e o echipă, totuşi de trei ani în prima ligă. Sigur, cu investiţii extraordinare, cu infrastructură, cu suporteri, cu tot ce vrei, stadion nou, dar nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus. Eu tot am spus şi probabil sunt înjurat”, a spus Pancu, pentru Digi Sport.

Rapid e pe locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce ieşenii sunt pe 13, cu 30 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele