Ultima oră
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

”Nu vreau să reproşez nimănui numic”. Hermannstadt pierde dramatic victoria cu FC Botoşani

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21083354/1/rapid-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-4-03-2023.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la FC Botoşani, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Oaspeţii au egalat în minutul 90+4.

Marius Măldărăşanu a declarat că nu vrea să certe pe nimeni pentru cele două puncte pierdute dramatic.

”Nu vreau să reproşez nimănui numic, dar parcă au fost câţiva jucători care au intrat pe parcurs supăraţi, nu pot să îmi explic de ce, pentru că ăsta e fotbalul, te încălzeşti, intri 10 minute şi dai totul. Poate altă dată, intră altcineva şi joci tu titular.

Am făcut greşeli pe final, când puteam profita de acele contraatacuri şi puteam închide meciul, dar am pierdut mingea în momente când chiar nu exista adversitate.

Iar lucrul acesta s-a întors împotriva noastră, cu acele mingi aruncate în careu, plus acele faze fixe şi aşa a picat golul. Este 1-1, bun pentru celelalte echipe"
, a explicat Măldărăşanu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele