Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

O echipă din Superliga e în pericol să rămână fără antrenor. ”Sigur are şi alte oferte"

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21089583/1/superliga-3.jpg

CS Mioveni ar putea rămâne fără Nicolae Dică, dacă formaţia piteşteană nu va rămâne în Superliga. Preşedintele Dumitru Olteanu a explicat că la finalul sezonului cele două părţi vor sta la negocieri cu privire la o posibilă colaborare şi în viitorul sezon.

Oficialul a punctat că nu crede că tehnicianul va accepta să rămână, dacă Mioveni retrogradează.

”Nu s-a discutat cu antrenorul absolut nimic despre o continuare a colaborării în sezonul viitor. Are contract până-n vară. Dacă ne salvăm, atunci ne vom aşeza la masă şi vom negocia. Dar e greu de crezut că va rămâne dacă picăm. Este un tehnician talentat şi căutat. Sigur are şi alte oferte", a dezvăluit Olteanu, pentru Gazeta Sporturilor.

CS Mioveni este ”lanterna roşie” a Superligii, fiind la 6 punctul de un loc ce duce la barajul de menţinere. Pentru elevii lui Dică fiecare joc rămas va fi o finală pentru salvarea de la retrogradare.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele