Ultima oră
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga

O mare antrenoare a vorbit despre performanţele lui David Popovici. ”S-a văzut clar diferenţa de clasă valorică în favoarea lui”

Sporturi Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20749203/1/254419017-280983070700274-3022139382054255205-n.jpg

Campion mondial la 200 de metri liber, David Popovici evoluează astăzi pentru o nouă medalie la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, în proba de 100 de metri liber.

David s-a calificat în finală fără probleme, cu timpul de 47.13, record mondial la juniori. Finala la 100 de metri este programată miercuri, la ora 19:22, şi va fi transmisă de TVR.

David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta. David şi-a "spulberat" adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani, la proba de 200 de metri liber, care s-a desfăşurat luni.

Doina Sava, una dintre cele mai valoroase antrenoare de nataţie din România, a vorbit despre David Popovici. Aceasta a fost antrenoarea Cameliei Potec, care a cucerit aurul olimpic în proba de 200 de metri liber, în 2004.

Doina Sava a vorbit despre performaţele lui David Popovici şi a dezvăluit, conform ProSport, că sportivul a fost la un institut din străinătate.

”S-a văzut clar diferenţa de clasă valorică în favoarea lui. Să ajungi să te impui într-o finală mondială, de o asemenea manieră, la o secundă distanţă, înseamnă enorm. Dacă după prima sută de metri David era acolo, în faţă, în a doua sută a făcut desprinderea. Le-a dat «pogonul». E o vorbă, a noastră în nataţie. Pur şi simplu şi-a umilit adversarii. Asta e realitatea. Despre finala de la 100 de metri, eu una, nu am emoţii. O va câştiga. Sunt convinsă că vrea să o câştige într-o manieră caracteristică lui. Să facă un nou record mondial de juniori”, a declarat, Doina Sava.

”Nu mai ştiu acum dacă este vorba despre Belgia sau Olanda, dar vă spun sigur că el a fost evaluat în cele mai mici detalii. Şi nu mă refer la nataţie. Înotul nu are nici o treabă aici. După cele două sesiuni care au durat câte o săptămână fiecare, i s-a comunicat care sunt lucrurile ce trebuie corectate şi cum pot fi ele îndreptate”, a mai spus marea antrenoare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele