Ultima oră
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence

O nouă "ciorbă reîncălzită" la FCU Craiova. Antrenorul pe care Adrian Mititelu vrea să-l readucă în Bănie

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21591693/1/conferinta-presa-fc-u-craiova-prezentare-joao-janeiro-3-06-2023.jpg

FCU Craiova a pierdut, scor 1-3, duminică seară, duelul cu Hermannstadt. În urma acestei înfrângeri, formaţia olteană a retrogradat în liga secundă.

Deşi iniţial a declarat că va trebui să se gândească bine înainte să ia o decizie cu privire la viitorul clubului, Adrian Mititelu are deja în gând viitorul antrenor al echipei.

Cunoscut pentru modul cum reciclează antrenorii, cel mai celebru caz fiind cel al lui Nicolo Napoli, Mititelu vrea să readucă un tehnician pe banca echipei.

Este vorba de Marius Croitoru, care a plecat cu scandal de la FCU Criaova, în octombrie 2022. Conform GSP, Mititelu s-a decis să înscrie echipa în liga a doua, iar Croitoru îl va înlocui pe Trică.

Se pare că finanţatorul clubului din Bănie, în ciuda retrogradării, continuă să numească pe banca tehnică antrenori care au mai trecut pe la club, dar care nu au avut rezultate.

mail-share icon Email
viewscnt