Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

”O să vorbesc cu preşedintele”. Situaţie dificilă pentru Giovanni Constantino

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21506489/1/fcu-1948-craiova-poli-iasi-superliga-superbet-27-02-2024.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Situaţia este una complicată pentru antrenorul oltenilor, Giovanni Constantino, care mai bifează un meci fără victorie. Acesta a spus la finalul partidei că va discuta cu Adrian Mititelu legat de situaţia echipei.

”Trebuie să începem cu începutul pentru că în primele 10 minute am avut trei accidentaţi. Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea! În prima repriză cred că ne-am apărat destul de bine, dar ce s-a întâmplat prelungiri nu a fost bine.

Pe bancă l-am avut pe Bauza, dar nu puteam să-l folosesc, e accidentat. Mi-a spus şi el că nu poate să joace pentru că este accidentat. Aşa că nu sunt fericit pentră că am luat doar un punct.

Cred că în acest moment o să vorbesc cu preşedintele despre situaţia în care suntem”,
a spus italianul, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt