Ultima oră
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake

Obiectivul Stelei în actualul sezon

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21704280/1/concordia-chiajna-steaua-bucuresti-cupa-romaniei-14-08-2024.jpg

Steaua a fost eliminată din Cupa României, miercuri, de către Concordia Chiajna. Pe lângă faptul că nu a ajuns în grupele Cupei, formaţia din Ghencea nu are drept de promvoare în Superligă.

Astăzi, Daniel Opriţa a dezvăluit obiectivul Stelei. Deşi bugetul a scăzut, lucru punctat de tehnician, iar formaţia din Ghencea a evoluat în play-out, în sezonul precedent, cei de la conducere îşi doresc ca Steaua să ajungă în play-off.

Mai mult decât atât, se pare că se doreşte ca trupa lui Opriţa să nu termine printre codaşe, în play-off.

"Rămâne play-off-ul şi apoi să prindem unul dintre primele 2 sau 4 locuri, acesta era obiectivul şi dacă ajungeam în grupe în Cupa României. Ne-a rămas doar campionatul, nu e vina noastră că jucăm fără să avem drept de promovare.

Eu nu am auzit nimic, nu a fost nicio discuţie (n.r. despre o eventuală obţine a dreptului de promovare). Şi nouă ne este greu. Dacă mă întrebaţi acum două zile vă spuneam că am motivaţie mare.

Pentru că eram în Cupa României, dar acum sunt un pic aşa, era important şi pentru noi neavând drept de promovare. Acum nu ştiu ce gânduri pot să spun. E mai mic bugetul, vreo 30 %, pentru că s-au mărit taxele.

Eu am 19 jucători de câmp în lot cu 6 copii, dar nu vreau să mă plâng pentru că eu consider că am făcut o echipă bună", a declarat Daniel Opriţa, pentru iAMsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele