Ultima oră
Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun" Daniel Pancu, "măcelărit" după incidentul de la meciul României U21! "Un nebun"
OFICIAL | Anglia are un nou selecţioner OFICIAL | Anglia are un nou selecţioner
Ca la noi, la nimeni! Contabila, premiată cu mai mulţi bani decât David Popovici Ca la noi, la nimeni! Contabila, premiată cu mai mulţi bani decât David Popovici
Gigi Becali a anunţat echipa de start pentru meciul cu Dinamo! Surpriză uriaşă Gigi Becali a anunţat echipa de start pentru meciul cu Dinamo! Surpriză uriaşă
Urnele pentru preliminariile Campionatul Mondial. Situaţia favorabilă a României Urnele pentru preliminariile Campionatul Mondial. Situaţia favorabilă a României
NEWS ALERT | Informaţie de ultimă oră despre transferul lui Nicolae Stanciu la FCSB NEWS ALERT | Informaţie de ultimă oră despre transferul lui Nicolae Stanciu la FCSB

Octavian Popescu, înjurat de suporteri după ce România U21 s-a calificat la EURO

România U21 Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:00
mail-share icon Email

România U21 s-a calificat la EURO 2025 după a învins reprezentativa similară a Elveţiei, scor 3-1, marţi seară, în Giuleşti.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21803143/1/romania-u21-elvetia-u21-preliminariile-uefa-euro-2025-15-10-2024.jpg

Pe lângă evenimentul din prima repriză în care protagonist a fost Daniel Pancu, la meciul de marţi seară au mai avut loc două momente reprobabile, ambele cu Octavian Popescu în prim plan. Deşi aseară a jucat România U21, unii suporteri prezenţi în Giuleşti au crezut că au venit la un meci al Rapidului. 

În minutul 76, Rareş Ilie, Ianis Stoica şi Octavian Popescu au fost înlocuiţi de Marius Corbu, Robert Silaghi şi Mihnea Rădulescu, moment în care fostul jucător al Rapidului a fost chemat să salute galeria. Rareş Ilie nu a stat pe gânduri şi a înjurat-o pe Steaua, alături de fani.

Imediat după, unii spectatori i-au strigat şi numele lui Octavian Popescu, dar cei din galerie au reacţionat cu înjurături şi huiduieli. Totuşi, acesta nu a fost singurul moment controversat. Conform Golazo, la finalul meciului, Octavian Popescu a fost înjurat de suporterii de la Tribuna 1 care erau îmbrăcaţi cu tricoul Rapidului.

Din păcate, deşi aseară s-a obţinut o calificare la un Campionat European, unii suporteri au pus mai presus iubirea pentru un club şi ura pentru un altul. Indiferent de club, niciun jucător care îmbracă tricoul echipei naţionale nu ar trebui înjurat de "suporteri" la un meci al României.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele