Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

OFICIAL | Denis Alibec, prezentat într-un mod spectaculos

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21696268/1/columbia-romania-amical-26-03-2024-2.jpg

Denis Alibec a fost prezentat oficial la Farul. 

Atacantul a semnat un contract pe un an cu opţiunea de prelungire pe încă un sezon. Denis Alibec a fost prezentat atât pe site-ul echipei lui Hagi, printr-un comunicat, cât şi pe reţelele de socializare în cadrul unui videoclip spectaculos.

"Denis Alibec este de astăzi noul jucător al Farului, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an cu drept de prelungire pentru încă 1 sezon.

Născut la 5 ianuarie 1991 (33 ani), la Mangalia, Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii şi Juniori de la Farul Constanţa şi a disputat prima partidă în Liga 1 în urmă cu aproape 16 ani, la 27 septembrie 2008, într-o partidă cu Oţelul Galaţi, scor 1-1. 

În cariera sa a mai îmbrăcat tricoul formaţiilor Internaţionale Milano (Italia), KV Mechelen (Belgia), Bologna (Italia), Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos (Grecia), Kayserispor (Turcia) sau Muaither (Qatar).  

În palmaresul său figurează trei titluri de campion: cu Astra Giurgiu (2016), CFR Cluj (2022) şi Farul (2023). Este câştigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014) şi declarat fotbalistul român al anului în 2016.

Are 39 de selecţii şi cinci goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016 şi la C.E din 2024", este comunicatul emis de Farul.

Videoclipul de prezentare:

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele