Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

OFICIAL | Eduard Pap a revenit în Superliga şi a fost prezentat

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21470378/1/pap.jpg

Eduard Pap (29 de ani) se desparte de Gyor şi revine în Superliga! Portarul a fost dorit de Dinamo în această iarnă, dar a ales să îmbrace tricoul celor de la Oţelul Galaţi, unde va juca sub comanda lui Dorinel Munteanu.

Pap a impresionat în tricoul lui Botoşani, apoi a ajuns în Ungaria, unde alături de alţi doi foşti dinamovişti, Paul Anton şi Claudiu Bumba, a luptat cu Gyor pentru revenirea în prima ligă din ţara vecină.

”SC Oţelul Galaţi l-a legitimat astăzi pe Eduard Pap, portar de 29 de ani care vine liber de contract din Ungaria, de la ETO FC Gyor. El a semnat cu echipa noastră până în vara acestui an.

Clubul roş-alb-albastru se întăreşte şi pe poziţia de goalkeeper, unul dintre portarii cu experienţă ai fotbalului românesc, Eduard Pap, semnând astăzi un contract până la 30 iunie 2024.

Eduard, promovat în Liga 1 de ACS Poli Timişoara în anul 2013, a mai jucat pe prima scenă la ASA Tg. Mureş şi la FC Botoşani, adunând 161 de partide în Superliga. De asemenea, noul portar roş-alb-albastru are şi două jocuri în preliminariile Europa League.

Pap a îmbrăcat şi tricoul echipelor Luceafărul Oradea şi ASA Tg. Mureş, iar în 2013 a reprezentat România într-un meci oficial al naţionalei Under 19. Ultima dată, el a apărat buturile lui ETO FC Gyor, din Ungaria, acolo unde şi-a încheiat recent socotelile.

Îi urăm bun venit în roş-alb-albastru. Succes, Eduard!”
este comunicatul celor de la Oţelul.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele