Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

OFICIAL | Gabi Torje a semnat

Liga II Publicat de Tudor Moisa ieri, 23:27
mail-share icon Email

Gabi Torje şi-a găsit în sfârşti o echipă. După ce a părăsit-o pe Concordia Chiajna, fotbalistul în vârstă de 34 de ani a semnat altă divizionară secundă. Este vorba de Câmpulung Muscel.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21752771/1/torje.jpg

Gabi Torje s-a despărţit de Concordia Chiajna, iar în actuala stagiune nu a evoluat la nicio echipă. Totuşi, fostul dinamovist s-a antrenat în continuare cu formaţia ilfoveană.

Deşi s-a vehiculat că va semna un nou angajament cu Concordia Chiajna, Gabi Torje a ales să îşi continue cariera la Câmpulung Muscel. Noul contract are finalitate la sfârşitul actualului sezon.

"Am venit aici datorită domnul doctor Claudiu Ciolan, finanţatorul clubului, un om deosebit care face eforturi mari pentru această echipă. Am fost dorit extrem de mult la Câmpulung şi vreau să răsplătesc încrederea oamenilor prin evoluţii cât mai bune.

Am venit să pun umărul la menţinerea în Liga 2. Îl cunosc foarte bine şi pe domnul Marius Bratu şi sper să avem o colaborare foarte bună.

Prefer să vorbesc cât mai puţin şi să demonstrez pe teren ce pot. Suporterii să fie convinşi că voi da 100% la fiecare meci”, a declarat Torje după ce a semnat.

În vârstă de 34 de ani, Gabi Torje a evoluat de-a lungul carierei la Poli Timişoara, CFR Timişoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Grozny, Karabukspor, Sivasspor, AEL, Bandirmaspor, Farul Constanţa, Genclerbirligi şi Concordia Chiajna.

Pentru formaţia ilfoveană a bifat 13 meciuri şi a marcat un gol, în sezonul precedent. Gabi Torje a evoluat în 57 de meciuri ale naţionalei României şi a înscris 12 goluri, între 2010 şi 2017.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele