Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

OFICIAL | Ovidiu Hoban a semnat un nou contract cu CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Vlad Militaru pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21478001/1/hobanfb.jpg

Ovidiu Hoban a fost fotbalistul lui CFR Cluj timp de şase sezoane, alături de care a reuşit să câştige 5 titluri de campion al României.

Ovidiu Hoban, noul antrenor al echipei U18 de la CFR Cluj

După retragerea din activitatea de fotbalist profesionist, Ovidiu Hoban a rămas în cadrul clubului din Gruia şi s-a ocupat iniţial de formaţia de tineret U16 a ardelenilor. După o jumătate de sezon, CFR Cluj l-a prezentat pe Hoban ca fiind noul antrenor de la echipa U18.

Ovidiu Hoban va antrena CFR Cluj U18 alături de colaboratorul Şerban Blidaru.

„Faceţi cunoştinţă cu noii antrenori ai echipei noastre de tineret.

Începând de astăzi, veteranul echipei noastre, Ovidiu Hoban, alături de Şerban Blidaru, profesor şi antrenor, deţinător al Licenţei UEFA A, în cadrul Colegiului Naţional ‘Dinicu Golescu’, vor fi tehnicienii care vor coordona activitatea echipei de tineret.

Le dorim multă baftă şi cât mai multe reuşite alături de CFR Cluj U18” , au anunţat cei de la CFR Cluj prin intermediul reţelelor de socializare.


 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele