Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

OFICIAL | Petrolul Ploieşti a bifat al doilea transfer într-o zi

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 19 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21674682/1/profimedia-0475258860.jpg

La puţin timp după transferul lui Nana Akosah-Bempah, Petrolul Ploieşti a anunţat o a doua mutare a zilei.

Fabricio Baiano, un mijlocaş de 32 de ani, este noul jucător al Petrolului.

Cotat la 200.000 de euro, brazilianul a evoluat de-a lungul carierei la Vasco da Gama, Novo Hamburgo, Coritiba, Macae, Maritimo, Genclerbirligi, Rizespor, Fortaleza, Avai, Londrina şi Sagamihara. Baiano a bifat selecţii şi pentru naţionala U15 a Braziliei, în perioada 2010-2011.

Anunţul a fost făcut de prahoveni pe reţelele de socializare.

”FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu brazilianul Fabricio Baiano, cel care a semnat un angajament cu clubul nostru, pentru următorul sezon, cu opţiune de prelungire şi pentru stagiunea 2025-2026! 

În vârstă de 32 de ani, Fabricio evoluează pe postul de mijlocaş şi de-a lungul carierei a jucat pentru echipe din Brazilia sau Japonia, dar şi din Europa, la Maritimo în Portugalia, ori la Genclerbirligi şi Rizespor în Turcia. 

Bem-vindo, Fabricio Baiano!”, este comunicatul emis de ploieşteni.

mail-share icon Email
viewscnt