Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

OFICIAL ǀ Rudi Garcia, demis de la Al Nassr. Cine este noul antrenor al formaţiei lui Cristiano Ronaldo

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21095364/2/garcia-2.png

Clubul saudit Al-Nassr a anunţat oficializarea despărţirii de antrenorul Rudi Garcia. Vedeta formaţiei Al-Nassr este atacantul portughez Cristiano Ronaldo.

Motivul despărţirii a fost oferit de rezultatele dezamăgitoare din campionat. Ultimul rezultat a fost o remiză albă cu Al-Feiha, în weekend-ul trecut. În campionat, AL-Nassr se află la 3 puncte în spatele liderului Al-Ittihad.

Rudi Garcia a venit la club la 29 iunie 2022.

În locul lui Garcia, pe bancă tehnică a saudiţilor a fost adus Dinko Jelicic (49 de ani), un croat ce a pregătit echipa U19 a celor de la Al Nassr.
 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt