Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

OFICIAL | Surpriză imensă! Thomas Tuchel, dat afară de la Chelsea. Anunţul clubului londonez

Chelsea Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20852055/1/profimedia-0718005273.jpg

Thomas Tuchel (49 de ani) a fost demis de la Chelsea, după înfrângerea surprinzătoare 1-0 cu Dinamo Zagreb.

Pe site-ul oficial al londonezilor, Chelsea a anunţat că Thomas Tuchel nu va mai fi antrenorul grupării de pe ”Stamford Bridge”.

"Din partea tuturor celor de la Chelsea, am vrea să ne exprimăm mulţumirea faţă de Thomas şi staff-ul lui, pentru toate eforturile făcute la acest club.

Thomas are un loc binemeritat în istoria lui Chelsea, după ce a câştigat aici Champions League, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor", a transmis clubul londonez.

Managerul german a fost instalat pe banca lui Chelsea în ianuarie 2021 şi a adunat 99 de partide în care a înregistrat 66 de victorii, 19 egaluri şi 18 înfrângeri.  

Printre numele vehiculate sa-l inlocuiasca sunt Graham Potter (Brighton) si Mauricio Pochettino, liber de contract dupa despartirea de PSG.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele