Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

OFICIAL | Trabzonspor, anunţ cu privire la Denis Drăguş

Turcia Super Lig Publicat de Tudor Moisa pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40168/21640951/1/profimedia-0882369288.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera la Gaziantep. Atacantul român a făcut un sezon foarte bun în Turcia şi a revenit în circuitul echipei naţionale.

Mai mult decât atât, Drăguş a fost titular în primele două meciuri ale României la EURO şi a înscris un gol. 

În urmă cu doar câteva zile, Florin Manea a anunţat că internaţionalul român va semna cu Trabzonspor. Acum a venit şi prima reacţie oficială a clubului turc. 

Trabzonspor a anunţat, pe reţelele de socializare, că s-au demarat negocierile cu Standard pentru transferul lui Drăguş.

"Au început negocierile privind transferul fotbalistului profesionist de la Standard De Liege, Denis Mihai Dragus, la clubul nostru", este anunţul făcut de Trabzonspor.

 

Împrumutat de Standard la Gaizantep, Denis Drăguş a marcat 15 goluri în 35 de meciuri, în toate competiţiile, pentru echipa din Turcia. Atacantul român este cotat la 4 milioane de euro pe Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt