Ultima oră
Italianul Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint din Indonezia, la MotoGP Italianul Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint din Indonezia, la MotoGP
VIDEO | FC Argeş - Corvinul 0-1. Hunedorenii s-au impus, graţie reuşitei superbe a lui Velisar. Celelalte rezultate din Liga 2 VIDEO | FC Argeş - Corvinul 0-1. Hunedorenii s-au impus, graţie reuşitei superbe a lui Velisar. Celelalte rezultate din Liga 2
Noua vedetă din Superliga, pe urmele lui Dennis Man. „Poate ajunge să joace în Belgia, Olanda. Îi plăcea Di Maria” Noua vedetă din Superliga, pe urmele lui Dennis Man. „Poate ajunge să joace în Belgia, Olanda. Îi plăcea Di Maria”
Fotbal Show, ASTĂZI, de la 21:00 şi 23:30, în direct la Prima Sport 1. Experţii Prima Sport vor prefaţa şi vor analiza partidele din Superliga Fotbal Show, ASTĂZI, de la 21:00 şi 23:30, în direct la Prima Sport 1. Experţii Prima Sport vor prefaţa şi vor analiza partidele din Superliga
Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA
WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba

Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United

Manchester United Publicat astăzi, 11:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21747748/1/sol.jpg

 

 

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul echipei Manchester United în momentul revenirii lui Cristiano Ronaldo în 2021, consideră că sosirea acestuia cu atâta fast şi a destabilizat vestiarul „diavolilor roşii”.

Revenind la Manchester United în august 2021, la 12 ani după ce a părăsit clubul englez pentru Real Madrid, Cristiano Ronaldo nu a reuşit să aibă evoluţii răsunătoare.

În ciuda sosirii celui care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur, plecat de la Juventus după trei ani în Italia, Manchester United a terminat pe locul şase în Premier League în 2021-2022 şi a fost eliminată în optimile Ligii Campionilor.

„L-am adus la Manchester United, dar cred că poate a afectat întregul vestiar, dinamica din vestiar”, a recunoscut Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul Diavolilor Roşii la acea vreme, conform Daily Mail. „Poate că alţi jucători s-au simţit mai puţin importanţi pentru că, desigur, venea unul dintre superstarurile lumii”.

„A fost cel mai bun marcator al anului, a înscris 24 de goluri sau ceva de genul ăsta, dar am fost demis 10 săptămâni mai târziu”, a adăugat Solskjaer, adăugând că era imposibil pentru Manchester United să-l lase pe portughez să plece la Manchester City, unde CR7 era luat în calcul. „Nu l-am putut lăsa la Manchester City pentru că probabil ar fi marcat mai multe goluri decât Erling Haaland în acest moment”, a spus antrenorul norvegian.

În conflict deschis cu clubul şi cu directorii săi, Cristiano Ronaldo a părăsit în cele din urmă Manchester United în noiembrie 2022, la puţin peste un an după marea sa revenire.

În ianuarie 2023, el a semnat pentru Al-Nassr în Arabia Saudită.

La vârsta de 39 de ani, el a marcat, vineri, în meciul dintre Al-Nassr şi Al-Wehda (2-0). A fost al 903-lea gol din carieră.

mail-share icon Email
viewscnt