Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Oltenii nu se dau la o parte şi promit că vor da totul în meciul cu FCSB! Alexandru Mitriţă îi avertizează "pe roş-albaştri"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21473197/1/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-16-09-2023.jpg

Universitatea Craiova - FCSB se joacă duminică, cu începere de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro.

Alexandru Mitriţă promite o altă atitudine

Universitatea Craiova nu trece printr-o perioadă prea bună, având două victorii şi două egaluri în ultimele patru etape. Oltenii se află pe locul 4, cu 34 de puncte acumulate în 22 de etape. În schimb, FCSB este liderul Superligii, cu 47 de puncte după 22 de etape disputate.

Alexandru Mitriţă speră că echipa sa îşi va reveni şi promite că vor da totul pe teren în partida de dumincă.

"Este o presiune în plus pentru că trebuie să acumulăm mai multe puncte, dar sper să fie un plus pentru noi acest lucru. Trebuie să ne concentrăm la fiecare meci, să nu ne gândim la diferenţa de puncte. Trebuie să luptăm până la capăt.

Ce facem acum, să ne dăm deoparte, ca să câştige Steaua (n. red. FCSB) campionatul? O victorie ne-ar debloca mental, ar schimba multe lucruri.

Au un anumit număr de puncte în faţă, dar asta nu înseamnă că FCSB a câştigat campionatul. Luptăm pentru acest obiectiv. Obiectivul nostru este să ne luptăm la campionat, fiecare echipă are un obiectiv. Sunt multe echipe care trebuie să joace contra lor şi vor avea meciuri grele şi pot pierde cu orice echipă.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care stă foarte bine atât ofensiv, cât şi defensiv. Eu vreau să ne dăm un restart şi sperăm că în meciul de duminică să arătăm o altă faţă şi să facem o figură frumoasă.

Nu a fost o săptămână ok, venim după înfrângere, după nişte meciuri mai puţin bune. Trebuie să avem un restart şi trebuie să pornim de undeva.

Eu cred că acesta trebuie să fie meciul în care să schimbăm totul, să avem o altă atitudine, să intrăm foarte concentraţi pe teren şi să luăm toate cele trei puncte. Trebuie să ne facem jocul nostru să nu mai repetăm greşelile din trecut", a declarat Alexandru Mitriţă, în cadrul conferinţei de presă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele