Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Oponentă ce nu e de speriat pentru Corvinul în turul III preliminar al Conference League. Diferenţa de valoare a loturilor e de sub 5 milioane de euro

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21689337/1/ast-orh.jpg

Corvinul Hunedoara a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Rijeka, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa.

În tur, scorul a fost 0-0. Ca urmare a celor două manşe, Rijeka s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa. Corvinul ajunge în turul trei preliminar al Conference League.

Joi, golul a fost marcat de Petrovic, în minutul 12. Corvinul a ratat un penalty, în minutul 76, prin Buş.

În turul trei preliminar al Conference League, Corvinul va înfrunta Astana, din Kazahstan, pe 8 august şi 15 august.

Cei de la Astana au avut o ”dublă” foarte complicată în turul anterior, cu Moldovenii de la Milsami Orhei, de care au trecut cu 2-1 la general.

  • Astana este cotată la 9.85 milioane de euro, în timp ce lotul hunedorenilor e evaluat la 5.49 milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt