Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Organizatorii Maratonului Bucureşti anunţă că bărbatul decedat, un finlandez, avea 76 de ani şi participa la Campionatul Mondial de Maraton Masters

Atletism Publicat de Daian Cutu ieri, 21:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21764412/1/mar.png

Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul Maratonului Bucureşti, a anunţat că alergătorul care a murit duminică, un finlandez în vârstă de 76 de ani, era participant la Campionatul Mondial de Maraton Masters.

Poliţia Capitalei a anunţat că trupul neînsufleţit va ajunge la INML, pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a precizat Poliţia.

“Astăzi, 13 octombrie 2024, poliţiştii Capitalei au fost fost sesizaţi, de către Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost adus în stare gravă în urma participării la un maraton. În pofida eforturilor depuse de către cadrele medicale, din nefericire a fost declarat decesul acestuia. Poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat, posibil cetăţean străin, în vârstă de aproximativ 70-75 de ani”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele