Ultima oră
Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină” Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină”
Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov
Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand
Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid
Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta” Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”
Ar putea să o coste pe Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB! Greşeala pe care au făcut-o „câinii. „Ştiam că 80/90% se va accidenta” | EXCLUSIV Ar putea să o coste pe Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB! Greşeala pe care au făcut-o „câinii. „Ştiam că 80/90% se va accidenta” | EXCLUSIV

Oţelul Galaţi a adus unul din cei mai buni străini din Liga 2

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21231831/1/lopez.jpg

Oţelul Galaţi continuă întăririle. Nou promovata l-a adus pe uruguayanul Ariel Lopez (28 de ani), căpitanul celor de la Gloria Buzău.

Fundaşul central ce poate juca şi ca mijlocaş defensiv a jucat 56 de partide pentru buzoieni, fiind unul din cei mai buni străini din eşalonul secund.

”SC Oţelul Galaţi a ajuns la un acord contractual pe durata unui sezon, cu opţiune de prelungire, cu jucătorul Ariel Lopez. Fotbalistul din Uruguay, în vârstă de 28 de ani şi cu o înălţime de 183 cm, poate evolua atât ca mijlocaş defensiv, dar şi ca fundaş central.

El vine de la FC Buzău, formaţie pentru care a jucat 56 de meciuri în ultimele două sezoane de Liga 2 şi pentru care a marcat 7 goluri (n.r. – informaţiile prezentate de SC Oţelul sunt eronate. Are 46 de jocuri în Liga 2 şi 4 goluri în două sezoane), fiind în ultimul sezon şi căpitanul echipei. Lopez mai are alte 49 de meciuri în Liga 2, în tricoul celor de la Dunărea Călăraşi (n.r. – şi aici numărul meciurilor este anunţat eronat. Are tot 46 de partide în Liga 2 pentru Dunărea).

Ariel Ignacio López Varela s-a născut pe 26 mai 1995 la Montevideo, capitala şi cel mai mare oraş din Uruguay. Apoi a făcut trecerea în Europa, având şi cetăţenie spaniolă, începând fotbalul profesionist chiar în ţara din Peninsula Iberică.

Primele cluburi au fost cele de lângă Madrid, San Isidro şi UD Las Zocas, fiind cooptat ulterior de Getafe, acolo unde a evoluat pentru echipă secundă. Înainte de a veni în România, a mai jucat în cel de-al treilea eşalon spaniol pentru Navalcarnero şi Inter de Madrid.

Bine ai venit şi mult success, Ariel Lopez!”
, au anunţat cei de la Oţelul.

Moldovenii i-au mai adus în vara aceasta pe: portarii Relu Stoian (Gloria Buzău), Aurelian Păun (Universitatea Cluj), pe atacantul Alexandru Pop (Unirea Dej), pe fundaşul Daniel Celea (Chindia Târgovişte) şi pe mijlocaşul Ştefan Bodişteanu (Farul).

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele