Ultima oră
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."
Verdict la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa Verdict la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa
Unde se afla Kylian Mbappe când Franţa o spulbera pe Israel, în Nations League Unde se afla Kylian Mbappe când Franţa o spulbera pe Israel, în Nations League
Marcel Răducanu, critic înaintea meciurilor naţionalei! Gigi Becali şi Adrian Mutu, cei vizaţi. „Nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România” Marcel Răducanu, critic înaintea meciurilor naţionalei! Gigi Becali şi Adrian Mutu, cei vizaţi. „Nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România”
Meciul Iranului împotriva Qatarului, din preliminariile CM, a fost mutat în Emiratele Arabe Unite din motive de securitate
Meciul Iranului împotriva Qatarului, din preliminariile CM, a fost mutat în Emiratele Arabe Unite din motive de securitate
Radu Benea, aproape de rezultatul carierei la viteză în coastă Radu Benea, aproape de rezultatul carierei la viteză în coastă

OUT de la Rapid! Dan Şucu nu a stat pe gânduri, chiar dacă a scos din buzunar 1 milion de euro

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 12:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21762372/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024-6.jpg

 

 

Oficialii Rapidului şi Marius Şumudică i-au hotărât viitorul atacantului pe care giuleştenii dădeau 1 milion de euro, în acestă vară.

Este vorba despre Timotej Jambor, care nu a reuşit să înscrie până acum pentru Rapid, cu toate că a jucat 10 partide în tricoul formaţiei bucureştene.

În urma partidei şterse cu FC Botoşani, în care moldovenii s-au impus surprinzător cu 2-0, şi în care atacantul slovac a avut o prestaţie ştearsă din nou, la Rapid s-a luat decizia ca Jambor să fie pus pe lista de transferuri în acestă iarnă, informează Fanatik.

Pe lângă evoluţiile palide ale jucătorului adus de la MSK Zilina, decizia este motivată şi de disponibilitatea lui Boupendza, care va putea evolua cât de curând pentru formaţia „alb-vişinie”.

Dan Şucu nu a stat pe gânduri, chiar dacă a scos din buzunar 1 milion de euro 

Timotej Jambor părea un transfer cel puţin interesant făcut de Rapid, în momentul în care giuleştenii au plătit 1 milion de euro în vară, pentru a-l aduce.

Slovacul a marcat 21 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 90 de meciuri de apariţii, pentru MSK Zilina, dar a fost departe de ceea ce a realizat la formaţia din ţara sa.

  • 700.000 de euro este cota lui Timotej Jambor, conform Transfermarkt.com

Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza!

Zamalek, formaţia egipteană cu care Rapid se luptă la FIFA pentru a-l putea folosi pe Aaron Boupendza, a reacţionat după anunţul făcut de giuleşteni.

Atacantul de 28 de ani, venit la Rapid la mijlocul lunii septembrie, a primit Cartea Verde de la FIFA, iar la câteva ore după anunţul giuleştenilor a venit şi reacţia lui Zamalek.

„Poziţia lui Zamalek este clară, a făcut o plângere împotriva lui Boupendza. Toată lumea se aştepta ca Rapid să primească un document temporar până când cazul se rezolvă, iar noi i-am obţinut Cartea Verde, aşa că poziţia noastră e clară.

Zamalek continuă să facă toate demersurile legale necesare pentru a proteja drepturile clubului, iar toată lumea din conducere are încredere că avem dreptate”, a declarat un reprezentant al clubului, potrivit presei din Egipt.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele