Ultima oră
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”
Asociatia Presei Sportive din România

Asociatia Presei Sportive din România

OUT! În urmă cu doi ani făcea ravagii în România, acum a fost dat afară după doar cinci partide în Superligă

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 4 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21450509/1/fcsb.jpg

Billel Omrani nu mai reuşeşte să revină la forma de acum doi ani. Fost atacant de la FCSB şi de cinci ori campion al României cu CFR Cluj, Omrani va fi pus pe liber de Petrolul.

Florin Pîrvu a oferit această informaţia la plecarea echipei în Antalya.

"La plecări, Omrani este afară din lotul nostru în această perioadă. Avem reziliat cu Petrovic şi Justiniano e cu probleme medicale. Aşteptăm veniri. Vom aduce în compatimentul ofensiv în perioada următoare", a spus Pîrvu.

Billel Omrani a fost providenţial pentru CFR Cluj, atât în parcursul european cât şi la cele cinci titluri consecutive câştigate.

Francezul de 30 de ani a trecut şi pe la FCSB, reuşind doar 2 goluri în 22 de partide.

Aventura scurtă de la Ploieşti a fost cu adevărat un dezastru pentru jucătorul evaluat la 550.000 pe Transfermarkt. În 5 partide jucate în Superligă, Omrani nu a marcat şi s-a făcut remarcat doar la capitolul cartonaşelor galbene, reuşind să încaseze două.

mail-share icon Email
viewscnt