Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Ovidiu Burcă reuşeşte minunea la Dinamo. ”Vreau să dedic acest prim pas important pe care l-am făcut suporterilor”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21054012/1/burca.jpg

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 cu Poli Timişoara, din runda 19 a Ligii 2. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1, online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro şi în format live video pe site-ul PrimaSport.ro.

”Câinii” au avut emoţii mari pe finalul partidei în momentul în care Oanea a egalat în minutul 81, dar rezultatele din celelalte meciuri i-au ajutat pe ”câini” să termine pe locul 6, la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia şi Gloria Buzău.

Deşi sezonul a început extrem de complicat şi rezultatele erau modeste, Ovidiu Burcă a redresat situaţia. Tehnicianul a dedicat calificarea în play-off suporterilor şi a anunţat că obiectivul este revenirea în Superliga.

”Vreau să dedic acest prim pas important pe care l-am făcut suporterilor. N-am mai văzut de mult o astfel de atmosferă fantastică. Cred că fanii sunt mândri de noi. După aceste rezultate, ne dorim să aducem înapoi fanii care s-au îndepărtat de noi după retrogradare.

Excursia noastră nu se opreşte aici. Am bifat o bornă, suntem bucuroşi. Am intrat în play-off, şi cu puţin ajutor divin, trebuie să mergem mai departe. Nu ne vedea nimeni în play-off, de asta este bucuria asta.

Fanii au venit, încet alături de noi. Toată energia asta, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm în play-off.

E un moment care poate însemna foarte mult în istoria acestui club. A fost un meci ca pe vremuri, ca intensitate, un ritm bun. Cei de la Timişoara au avut şi ei suporteri în tribune.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Nu ne-am propus un obiectiv îndepărtat, ci următorul meci. Vrem să creştem de la zi la zi, să creăm o mentalitate. Asta înseamnă să fii campion, să creşti de la zi la zi”
, a declarat Burcă, la finele partidei.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele