Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Ovidiu Haţegan a trecut testele fizice şi revine la centru! ”Fiecare zi este un bonus pentru mine şi o să o iau încet”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21247513/1/hateg.jpg

Ovidiu Haţegan (42 de ani) a trecut testele fizice ale arbitrilor şi poate reveni la centrul partidelor din Superliga. În stagiunea trecută, el s-a ocupat de analiza VAR a meciurilor.

Haţegan a explicat că o ia treptat şi speră să revină şi la meciurile internaţionale.

”Niciun plan nu am. De obicei ne facem fiecare câte un plan, visăm şi e normal. Este bine, până la urmă, să ne stabilim fiecare ţeluri înalte pe care să ne dorim să le atingem, dar am văzut şi văd altfel viaţa în fiecare zi. V-am spus, fiecare zi este un bonus pentru mine şi o să o iau încet.

Dacă o să pot să revin şi la nivel internaţional o să fie extraordinar, dar primul pas este cel mai important. L-am făcut aici în România şi apoi o să vedem ce urmează.

Nu a fost greu pentru că toată lumea din fotbal, şi nu numai, m-a susţinut. Toate mesajele şi vorbele bune pe care le-am primit şi la stadioane, unde mergeam ca arbitru VAR, m-au ajutat foarte mult şi vreau să le mulţumesc tuturor. Faptul că am revenit foarte repede în cabina VAR, toată această perioadă am resimţit-o doar ca o mică pauză din arbitraj şi nu ca o oprire a activităţii mele. Şi atunci totul pare mult mai uşor”
, a explicat Haţegan.

La finalul lunii martie a anului trecut, Ovidiu Haţegan a suferit un infarct miocardic acut la finalul unui antrenament. Intervenţia chirurgicală a fost una cu succes, centralului fiindu-i montat un stent. La momentul acela, Haţegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Campionatul Mondial spre finalul anului. A avut nevoie de o perioadă de recuperare, dar şi-a reluat activitatea în camera VAR la doar 3 luni după operaţia prin care a trecut, la Supercupa României, primul meci cu sistem VAR în fotbalul românesc. Ulterior s-a aflat în camera VAR şi la meciuri importante pe plan european.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Haţegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon – FC Porto, 1-1, disputat pe 17 martie 2022, în Europa League. Pe 20 aprilie, anul acesta, Ovidiu a fost invitat de UTA să arbitreze un joc-şcoală între echipa de seniori şi cea Under 18.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele