Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21739590/1/hat.jpg

Arbitrul Ovidiu Haţegan va îndeplini rolul de asistent VAR la partida dintre Al Ain şi Auckland City, programată duminică, în Emiratele Arabe Unite, în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024.

Partida va fi condusă de Mustapha Ghorbal (Algeria), ajutat de asistenţii Mokrane Gourari şi Abbes Zerhouni (Algeria), în timp ce al patrulea oficial va fi Weyesa Bamlaku Tessema (Etiopia). Arbitru în camera VAR, alături de Haţegan, va fi croatul Ivan Bebek.

Aceasta este prima fază a competiţiei la care participă cele mai bune echipe de pe fiecare continent. În acest prim joc se întâlnesc câştigătoarea Ligii Campionilor Asiei şi învingătoarea din competiţia echivalentă din Oceania.

Învingătoarea din acest prim joc o va întâlni, în 29 octombrie, pe Al Ahly, care a câştigat Liga Campionilor Africii. Tot în runda secundă, în 11 decembrie, Pachuca, echipă cara a triumfat în Liga Campionilor din regiunea CONCACAF, se va duela cu formaţia care va cuceri Cupa Libertadores.

În 14 decembrie va avea loc partida care va decide adversara lui Real Madrid în finala Cupei Intercontinentale FIFA 2024. Jocul cu trofeul pe masă va avea loc pe 18 decembrie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt